201707191001314052_sbig.jpg

JOURNAL

Med billeder og tekster fra Frejas hverdagsliv, kan du følge med helt tæt på i journalen. Oplev alt fra mad og kaffebesøg til modeugens spænding her i hendes journal.

Blonde touch up

Dette post Er Sponsoreret af Schwarzkopf.

  

Som I kan se I videoen overfor, har jeg piftet mit hår op med Schwarzkopf Blonde. Jeg er super angst for at farve mit hår, da jeg gerne vil beholde mit hår så naturligt som muligt. Faktisk har jeg aldrig selv prøvet af farve eller afblege mit hår. Jeg synes derfor, at dette var en rigtig fin mulighed, da jeg kunne styre mængden helt selv. Selvom at jeg kun brugte en lille smule farve, synes jeg stadig at den lille forskel gjorde, at mit hår så lidt friskere ud i farven. Det fede ved produktet er, at det indeholde en ny Omegaplex formular, som styrker og beskytter håret mod skadernår man bleger det. Manbehøver heller ikke at være bange for, at det kommer til at se helt tørt ud. Der er nemlig også olie i, der plejer håret.

Om sommeren bliver mit hår farvet helt naturligt, men her om vinteren kan det godt blive en anelse kedeligt i sit udtryk. Jeg synes at videoen taler lidt for sig selv, og behøver derfor ikke så meget forklaring. Man kan helt selv styre hvor mange striber, og hvor længe farven skal sidde i håret – Jeg vil derfor anbefale, at man starter i det små, så kan det i hvert fald ikke gå galt. Det er i hvert fald en varm anbefaling herfra IG.Jeg er normalt ikke typen, som tør begive mig ud i den slags ting, men jeg kunne sagtens finde på at gøre det igen.

I kan for resten vinde en tur til Paris for to, hvis I poster et billede af jer selv på Instagram med hashtagget #RescueBlonde – én deltager vil vinde turen til Paris + produkter fra SchwarzkopfBlonde OG to resterende deltagere vil vinde de fine produkter.

Du kan læse mere om produktet her: http://bit.ly/2BSLHsx)

Konkurrencereglerne kan du læse mere om her: http://www.schwarzkopf.dk/da/brands/haircolor/blonde.html


 

 

Freja Wewer