201707191001314052_sbig.jpg

JOURNAL

Med billeder og tekster fra Frejas hverdagsliv, kan du følge med helt tæt på i journalen. Oplev alt fra mad og kaffebesøg til modeugens spænding her i hendes journal.

TRIWA

Dette indlæg er sponsoreret af Triwa.

 Jeg er stadig ambassadør for det svenske ur-mærke Triwa. De laver stilrene ure til gode priser. Jeg har valgt gulduret her, som jeg har haft i flere forskellige variationer. Hvis i er i tvivl omkring hvilket ur i bedst kan lide, så kan i smutte ind i STORM COPENHAGEN og se dem live. I kan finde alle varianterne  HER . 

Jeg er stadig ambassadør for det svenske ur-mærke Triwa. De laver stilrene ure til gode priser. Jeg har valgt gulduret her, som jeg har haft i flere forskellige variationer. Hvis i er i tvivl omkring hvilket ur i bedst kan lide, så kan i smutte ind i STORM COPENHAGEN og se dem live. I kan finde alle varianterne HER

Freja.  

Freja Wewer