201707191001314052_sbig.jpg

JOURNAL

Med billeder og tekster fra Frejas hverdagsliv, kan du følge med helt tæt på i journalen. Oplev alt fra mad og kaffebesøg til modeugens spænding her i hendes journal.

FOREO SPA

Dette indlæg er sponsoreret af Foreo. 

201708300914294541_sbig.jpg
FullSizeRender.jpg
IMG_5592.JPG

I tirsdags tog jeg til Stockholm, for bl.a. at teste nogle af Foreos produkter. Jeg har ikke arbejdet med dem før, så det var lidt nyt for mig. Vi havde en hyggelig dag i spa, hvor vi kunne få prøvet produkterne i ro og mag, efterfulgt af en skøn middag på Nosh and Chow. I spa'en fik vi en "rigtig" ansigtsbehandling og massage, hvor LUNA PLAY PLUS blev brugt. Det var satme rart. Derudover fik vi også lov at prøve ISSA PLAY og ESPADA.

Det er ikke nogen hemmelighed, at jeg ikke er en særlig stor beauty-ekspert, MEN ud fra mine erfaringer synes jeg produkterne virker rigtig godt. Jeg synes det er ret sjovt, at de er elektriske, hvilket gør det en anelse sjovere at få fikset sin huden. Det kan muligvis også godt være, det bare er mig der er en anelse barnlig på det punkt. Anyway, så er jeg stadig her i Stockholm og jeg har brugt produkterne hver dag. Jeg har haft stor glæde af LUNA PLAY PLUS - Jeg har en tendens til at se en anelse most og krøllet ud når jeg vågner om morgenen og her er den VIRKELIG optur, til lige at få sat gang i systemet igen. Din hud både ser og føles dejlig frisk bagefter.

I kan læse mere om produkterne HER og hvis i har lyst til at prøve LUNA PLAY PLUS kan i kæbe den hos Matas med 20% HER .

Som en lille sidebemærkning vil jeg varmt anbefale jer at tage et smut forbi Nosh and Chow, hvis turen går til Stockholm. Udover at maden var rigtig god, så havde jeg det ret optur over deres Riesling ved navn "Dragonstone".