201707191001314052_sbig.jpg

JOURNAL

Med billeder og tekster fra Frejas hverdagsliv, kan du følge med helt tæt på i journalen. Oplev alt fra mad og kaffebesøg til modeugens spænding her i hendes journal.

Gola Sneaks

Dette post er sponsoreret af Gola.

IMG_6115.jpg

Som i kan se har jeg fået et nyt par sneaks til samlingen. Jeg er typen, som glemmer at skifte mine sko ud, så det er rart at jeg fik lidt hjælp via denne her kampagne. Jeg fik lov at vælge mine favoritter – Det var lidt svært, da der var mange forskellige at vælge imellem.  Jeg synes farve-kombinationen på disse var rigtig sej, så det var det der gjorde udfaldet. Udover at de har rigtig mange forskellige varianter, så er de alle til rigtig gode priser. Jeg synes det er så rart, at man kan få lod at smadre dem uden dårlig samvittighed. Når jeg køber sko, er det meningen at de skal bruges.

I kan tjekke deres fine udvalg ud HER. 

IMG_6392.JPG
IMG_6391.JPG
Freja Wewer3 Comments