201707191001314052_sbig.jpg

JOURNAL

Med billeder og tekster fra Frejas hverdagsliv, kan du følge med helt tæt på i journalen. Oplev alt fra mad og kaffebesøg til modeugens spænding her i hendes journal.

Freja Wewer: Sommer Highlights

Nu er sommeren for alvor forbi. Det kan vi desværre ikke gøre så meget ved - og jeg er efterhånden også træt af at brokke mig over det. Min nye hjemmeside har været et stykke tid undervejs, og min telefon er derfor proppet med billeder, jeg ikke har fået vist. Det har været en helt igennem skøn sommer. Jeg har i hvert fald fået en masse skønne oplevelser og minder, jeg kan tage med mig i bagagen.

Lidt vestegnspige er der stadig gemt i mig - Jeg har det nemlig en anelse hårdt over at være blevet så bleg, som jeg er. Det sker jo hvert år, så jeg ved ikke hvorfor, det altid kommer som et chok. Jeg skærer i hvert fald tænder, hver morgen når jeg kigger mig selv i spejlet. Any way, så fik derfor lidt lyst til at kigge tilbage på alle mine skønne sommer minder. Det har været en helt igennem fantastisk sommer fuld af glæde, kærlighed, fest, rejser, lange sommernætter og en masse lækker mad og kaffe.

Sommer-hygge

Jeg har godt nok hygget mig meget her i løbet af sommeren. Og jeg tør slet ikke tænke på hvor meget vin og øl, der er røget indenbords. Men sådan er det. Der er ikke noget bedre end at hygge sig med sine venner i solen med god mad, vin eller kaffe. Jeg har været til utallige sjove fester og haft de skønneste lange sommernætter. Det var været det hele værd. 

 Fest på Værnedamsvej. 

Fest på Værnedamsvej. 

 Fest på Nørrebro og tvillingesko. 

Fest på Nørrebro og tvillingesko. 

 Klar til fest i Kødbyen.

Klar til fest i Kødbyen.

 Fest i Kødbyen. 

Fest i Kødbyen. 

 Mad og Kaffe: Durum Bar (Nørrebrogade 195) 

Mad og Kaffe: Durum Bar (Nørrebrogade 195) 

 Fest og fremtidsøl på Jamboo. 

Fest og fremtidsøl på Jamboo. 

 Mad og Kaffe: Random pølsevogn

Mad og Kaffe: Random pølsevogn

 Mad og Kaffe: Granola

Mad og Kaffe: Granola

 Fest med søde Sus i Kødbyen. 

Fest med søde Sus i Kødbyen. 

 Mad og Kaffe: Tømmermænd på Istedgrill

Mad og Kaffe: Tømmermænd på Istedgrill

 Mad og kaffe: Random fallafelbar på Istedgade. 

Mad og kaffe: Random fallafelbar på Istedgade. 

 Mad og Kaffe: Mercato 

Mad og Kaffe: Mercato 

 Mad og kaffe: Osteria 

Mad og kaffe: Osteria 

IMG_4707.JPG
IMG_4740.JPG
 Cacio e Pepe 

Cacio e Pepe 

 De geniale Aperol Spritz to go 

De geniale Aperol Spritz to go 

 Fest med drengene på Toga. 

Fest med drengene på Toga. 

 Mad og Kaffe: Spaghetteria 

Mad og Kaffe: Spaghetteria 

Første sommer på Vesterbro.

Denne sommer har været min første sommer på Vesterbro. Det var godt nok den bedste beslutning at flytte hertil. Mine forældre har begge arbejdet på Vesterbro siden jeg blev født, så jeg har kommet her meget hele mit liv. Jeg kan slet ikke forestille mig at bo et andet sted. 

 Min nye cykel, bedste investering. 

Min nye cykel, bedste investering. 

 En VIRKELIG sød hund. 

En VIRKELIG sød hund. 

 Regndans på Dybbølsgade. 

Regndans på Dybbølsgade. 

 Mad og Kaffe: BRØD

Mad og Kaffe: BRØD

IMG_5141.JPG

Eksil i Spanien

Jeg startede sommeren ud med at tage i sommerhus med en flok veninder. Vi boede langbortistan i Spanien. Det var en skøn måde lige at få skudt sommeren igang. Den stod ikke på andet end afslapning, god mad og fest i hytten. 

 En kæmpe øl til Frejsen. 

En kæmpe øl til Frejsen. 

201705211100366350_sbig.jpg
 Fest i hytten. 

Fest i hytten. 

Berlin

Jeg holdte også lidt ferie i Berlin. Berlin er klart en af mine yndlingsbyer, så det var rart at komme tilbage. Her stod den ligeledes også bare på ren hygge, god mad og vin. 

IMG_4413.JPG
IMG_4372.JPG
IMG_4465.JPG

MIAMI

Jeg har også været en tur til Miami. Jeg var der grundet mit arbejde, så det var ikke mig selv der havde planlagt turen. Jeg har aldrig været i Miami før, så det var skide sjovt at prøve, MEN jeg må indrømme at jeg blev en anelse skuffet. Jeg var på en lang tur til Los Angeles i foråret, så kunne ikke rigtig lade vær at sammenligne det med det. 

201707271316154688_sbig.jpg
201707271316210413_sbig.jpg
201707271316170157_sbig.jpg
201707271316175431_sbig.jpg

Berlin pt 2

Turen gik heldigvis til Berlin to gange denne sommer. Her anden gang var det en arbejds tur i selskab med søde Sophia Roe. Vi havde en skide sjov tur med en masse god mad, vin, kaffe og fest.

IMG_8192.JPG
 Mad og kaffe: Shiso 

Mad og kaffe: Shiso 

IMG_9247.JPG
 Mad og Kaffe: Monsiur Vong 

Mad og Kaffe: Monsiur Vong 

 Mad og kaffe: Monsiur Vong 

Mad og kaffe: Monsiur Vong 

London

Efter Berlin tog jeg direkte til London for at holde ferie og få slappet helt af. Det var så rart lige at få koblet lidt af. 

 Random gamer sted. 

Random gamer sted. 

 Min nye yndlings forretning. 

Min nye yndlings forretning. 

 Mad og Kaffe: Leila's Shop 

Mad og Kaffe: Leila's Shop 

IMG_0396.JPG

Sommerhus-hygge

Jeg endte med at være i sommerhus tre gange denne sommer, hvilket er noget af det hyggeligste jeg ved. Efter London tog jeg en tur til Glænø med en flok venner. Vi var SÅ heldige med vejret og havde den sjoveste tur!

IMG_0469.JPG
 Smukke Mayse. 

Smukke Mayse. 

Freja Wewer3 Comments