201707191001314052_sbig.jpg

JOURNAL

Med billeder og tekster fra Frejas hverdagsliv, kan du følge med helt tæt på i journalen. Oplev alt fra mad og kaffebesøg til modeugens spænding her i hendes journal.

Freja Wewer: My week in snapshots #1

Det er måske en lidt tarvelig uge at starte ud med, da jeg lå syg med feber de første dage og fik af den grund ikke udrettet særlig meget, MEN tænkte at starte det gamle koncept op igen.

IMG_2892.JPG

Jeg startede min uge ud med at have feber de første bare dage - Virkelig nedtur. Jeg havde heldigvis en tid til en ansigtsbehandling hos Dollface, hvilket virkelig gjorde underværker. 

FullSizeRender.jpg

Jeg fik virkelig det tarvelige værd at mærke, da jeg skulle vade hele vejen hjem til Vesterbro midt i et skybrud. Jeg havde tidligere været inde og hente en masse tøj jeg skal bruge til en kampagne. Poserne blev våde og gik helt i stykker og jeg måtte derfor søge ly i en parkeringskælder og prøve at få lidt styr på situationen. 

IMG_2608.JPG
IMG_2672.JPG

I onsdags var jeg ud og spise middag med hele SMAC teamet og en kunde fra Sverige. På billederne ser i mig foran min gamle lejlighed på Enghavde Plads og i en random butik på Istedgade. 

FullSizeRender.jpg

Jeg har i denne uge skulle levere et billede til en Calvin Klein kampagne på Instagram. 

  Mad og Kaffe : Sonny 

Mad og Kaffe: Sonny 

Zach og Jeg på Sonny. Bedste Service. 

FullSizeRender.jpg
IMG_2827.JPG
IMG_2837.JPG

En af mine bedste venner Magnus Yang er idag rejst til Kina på ubestemt tid. Han holdte derfor en kæmpe afskedsfest for alle sine venner. Det var den SJOVESTE aften. Jeg glemte fuldkommen at tage stemningsbilleder. 

FullSizeRender.jpg
FullSizeRender.jpg

Søndags vågnede jeg med andendags tømmermænd, men jeg havde en travl lang dag med flytning. Jeg er flyttet til en ny og lidt større lejlighed på Vesterbro. Her er SÅ skønt. I kan se et glimt af lejligheden ovenfor, men jeg tænker at vente med at vise resten til at alt lige er faldet på plads. 

IMG_2893.JPG

Jeg brugte min søndag aften til middag på Morgenstedet på Christiania og efterfølgende til the og kage hos vores veninde Julie, hvor vi allesammen lige fik sagt ordentligt farvel til Magnus. 

IMG_2894.JPG

Et lille billede fra mit nye badeværelse og lidt lækkerier fra La Mer, Raaw in a Jar og Aesop. 

Freja Wewer1 Comment