201707191001314052_sbig.jpg

JOURNAL

Med billeder og tekster fra Frejas hverdagsliv, kan du følge med helt tæt på i journalen. Oplev alt fra mad og kaffebesøg til modeugens spænding her i hendes journal.

VIU EYEWEAR x SASKIA DIE

201709051517501757_sbig.jpg

Jeg tænkte at jeg lige ville lave lidt larm, for designsamarbejdet mellem VIU EYEWEAR og SASKIA DIEZ. Jeg var forelsket, siden jeg så de smukke kampagne billeder for første gang. 

Jeg har selv erhvervet mig et par briller fra samarbejdet, som jeg er og har været utrolig glad for. Det kommer vel ikke helt bag på nogen, at jeg har en stor forkærlighed for solbriller. 

Modellen her ved navn SUNSHINE OH, synes jeg passer perfekt til det meste (også gråvejrsdage), da den ikke larmer for meget. Jeg er vild med det stilrene design, hvor alt overflødigt er fjernet. Brillen har hverken nogle kanter eller ramme, hvilket også gør den utrolig let. Jeg glemmer hele tiden, at jeg har dem på. 

VIU EYEWEAR har fornyelig åbnet en fin forretning på Pilestræde. De har utrolig mange lækre modeller, så jeg ville helt klart lige kigge forbi, næste gang jeg var i nærheden, hvis jeg var jer. 

SUNSHINE OH er limited edition og kan købes online lige HER (man kan også få en rigtig fin kæde med) eller i deres butik i Pilestræde.

Freja Wewer