201707191001314052_sbig.jpg

JOURNAL

Med billeder og tekster fra Frejas hverdagsliv, kan du følge med helt tæt på i journalen. Oplev alt fra mad og kaffebesøg til modeugens spænding her i hendes journal.

Tattoo

201705012057247916_sbig.jpg

Jeg har fået en ny tatovering til samlingen, som nu er oppe på 5. Nu synes jeg også at det er tid til en pause. Jeg fik den lavet i Los Angeles. Maria og Jeg havde gået og snakket lidt om, at vi synes jeg skulle have lavet en tatovering, som et lille minde om den fantastiske tur. Vores største problem var bare, at vi ikke kunne finde ud af hvad fanden det skulle være. Vi havde mange idéer oppe og vende, men de kunne faktisk ikke blive mere tacky. En palme?!? Idéen om en tatovering blev derfor droppet ret hurtigt igen. Vi havde egentlig glemt alt om det, lige indtil at vi vågnede med tømmermænd og gik på Coca Cola jagt. Det var faktisk en del mere besværligt at finde en Coca Cola, end vi havde regnet med. Vi svømmede i matcha latte og soyadrikke. MEN så fandt vi endelig en Coca Cola, og så endda i en af deres gamle glasflasker. Vi fik en lang snak om hvor meget vi elsker Cola og så fik jeg lavet denne tatovering samme dag. 

Freja. 

Freja Wewer