201707191001314052_sbig.jpg

JOURNAL

Med billeder og tekster fra Frejas hverdagsliv, kan du følge med helt tæt på i journalen. Oplev alt fra mad og kaffebesøg til modeugens spænding her i hendes journal.

Spaghetti Cabonara

201707131349199467_sbig.jpg

Jeg er så heldig at bo lige ovenpå et Italiensk supermarked her på Vesterbro, ved navn Mercato. Der kan man få de skønneste ting og sager - jeg spiste blandt andet også deres Panini til frokost idag. Anyway, så ville jeg lige dele min hofret med jer - Spaghetti Carbonara. 

Jeg tager den som regel bare lidt på gefühlen - den opskrift der ligger tættest på den jeg laver, kan i finde lige HER. Jeg bruger som regel altid bare normale æg. Jeg bruger aldrig fløde, som andre måske gør. Nogengange kan jeg også godt finde på at putte lidt løg og/eller hvidløg i. Derudover topper jeg den nogengange af med lidt trøffelolie og/eller citron, udelukkende fordi at jeg synes det smager godt på alt. 

Det tager absolut ingen tid at lave, specielt ikke hvis man bruger frisk pasta.

Freja Wewer