201707191001314052_sbig.jpg

JOURNAL

Med billeder og tekster fra Frejas hverdagsliv, kan du følge med helt tæt på i journalen. Oplev alt fra mad og kaffebesøg til modeugens spænding her i hendes journal.

Freja Wewer: "Irriterende ting i hverdagen"

IMG_0142.JPG

Det ville muligvis have været lidt mere optimistisk at have valgt at skrive et indlæg om alle de små glæder ved hverdagen, meeeeen man har vel lov at være lidt morgensur. - Her har I så nogle af de ting ved hverdagen, som virkelig kan irritere mig.

Alle folk som snakker til mig indenfor den første time efter jeg er er vågnet ,og har fået min morgen kaffe er generelt bare virkelig irriterende. Hvis der ikke er mere mælk tilbage i køleskabet, og jeg så bliver nødt til at drikke min kaffe sort.

Folk der kommer vandrende 20 meter hen ad togperron'en for at informere om, at det faktisk er forbudt at ryge på alle s-togs perroner.

Folk der går langsomt.... Jeg kan virkelig få stress af folk der går langsomt, og fylder hele gaden! Jeg går i et meget raskt tempo, og jeg kan ikke overskue forhindringer.

Alle dem på Købmagergade som prøver at få en til at donere penge til diverse velgørenheds projekter. Jeg tager hatten af for jeres engagement i en god sags tjeneste, men når man bliver spurgt 10 gange om dagen, selvom man har indøvet en slalom-gang ned af Købmagergade, så bliver man lidt træt.

Folk der smasker eller tygger meget højlydt. Når min hjerne først har registreret lyden kan jeg slet ikke koncentrere mig.

Når min telefon går ud, og jeg har glemt min oplader, og jeg for 10'ende gang denne måned bliver nødt til at købe den grimme pinkfarvede oplader fra Tiger, for at kunne gennemføre dagen.

Når jeg skal tisse og der ikke er et toilet i miles omkreds - og jeg virkelig bare går og dagdrømmer om hvor fantastisk tilværelsen var, da jeg ikke skulle tisse.

Når min mail bliver spammet med irrelevante nyheder og tilbud. Jeg prøver ihærdigt at holde orden i min mail, men spammails ødelægger det virkelig for mig. Kø.

Jeg er et meget utålmodigt menneske, og hvis jeg skal stå i kø, kan min verden hurtigt bryde sammen. Mine små damp trip sætter ind, og jeg er muligvis lidt barnlige på det punkt, men det ændrer sig nok aldrig.

Når jeg har planlagt at gå i seng i ordentlig tid, men har drukket kaffe til alle møder i løbet af dagen, så det er en komplet umulighed at falde i søvn, og jeg ender med at stene tv hele natten i stedet for at få min skønhedssøvn, og vågner morgen-sur op og skriver indlæg som dette.

Freja. 

Freja Wewer