201707191001314052_sbig.jpg

JOURNAL

Med billeder og tekster fra Frejas hverdagsliv, kan du følge med helt tæt på i journalen. Oplev alt fra mad og kaffebesøg til modeugens spænding her i hendes journal.

Modström, Perfect pants

Dette indlæg er sponsoreret af Modstrøm.

IMG_2664.JPG
FullSizeRender.jpg
FullSizeRender.jpg
IMG_2672.JPG
FullSizeRender.jpg

Jeg var en tur ude og spise igår, til et arbejdsrelateret arrangement med SMAC-teamet. Det var skide hyggeligt OG her kan i så se aftenens outfit. Jeg var iført sort fra top til tå. Jeg er helt vild med de her bukser fra Modström - Mest af alt fordi at de er lige til at hoppe i og ikke kræver så meget. De er mega nemme og sidder pænt. De er klart blandt mine favoritter fra deres nyheder, udover de styles jeg allerede har vist på Instagram HER og HER.

Jeg føler lidt at et par gode sorte bukser er ret uundværlige i en garderobe - De kan afværge enhver tøjkrise. Derudover elsker jeg også bare at tage ud i tøj som er behageligt! Der er ikke noget mere irriterende end at sidde ned til et middagsselskab i alt for stramme bukser! Bukserne hedder "Chaplin Pants" og koster kun 600 kr. I kan finde bukserne blandt deres nyheder lige HER!

Freja Wewer1 Comment