201707191001314052_sbig.jpg

JOURNAL

Med billeder og tekster fra Frejas hverdagsliv, kan du følge med helt tæt på i journalen. Oplev alt fra mad og kaffebesøg til modeugens spænding her i hendes journal.

Mad og Kaffe: Osteria 16

Det er ingen hemmelighed, at jeg er ekstremt glad for mad og kaffe. Jeg har gjort mig en masse erfaringer, og dem tænkte jeg, at jeg ville dele lidt ud af. Der er utrolig mange steder her i København, hvor de serverer enormt god mad og lækker kaffe, hvilket godt kan være lidt svært at figurere rundt i.

  Mad og kaffe : Osteria 16  

Mad og kaffe: Osteria 16  

Osteria 16 er klart en af mine yndlingsrestauranter her i byen. Udover at maden er fantastisk, så er stedet beliggende en spytklat fra min lejlighed på Vesterbro (hvilket også kan være lidt farligt). Der er altid en god og hyggelig stemning. Deres mad er ligeledes fantastisk. Jeg har altid haft en stor kærlighed til det italienske køkken, og det mestre de til fulde. Derudover er menuen fast, hvilket jeg personligt synes er rigtig optur. Jeg kan nemlig godt selv have tendens til altid at bestille det samme, hvilket er lidt synd. Her får du altid prøvet lidt nyt og forskelligt. Klart et besøg værd. 

Mad og Kaffe: Osteria 16  

Haderslevgade 16, København V.