201707191001314052_sbig.jpg

JOURNAL

Med billeder og tekster fra Frejas hverdagsliv, kan du følge med helt tæt på i journalen. Oplev alt fra mad og kaffebesøg til modeugens spænding her i hendes journal.

Red suit

Dette indlæg er sponsoreret af Selected.

FullSizeRender.jpg
IMG_1817.JPG
IMG_1818.JPG

Det er ikke nogen hemmelighed at jeg har en stor kærlighed til jakkesæt. Det er klart min yndlings beklædning - Både til fest og hverdag. Her ser i mit nyeste til samlingen, som er fra Selected's nyeste kampagne. Idag har jeg haft det på i løbet af dagen, og så har jeg tænkt mig bare at beholde det på til middag senere. Det skønne ved jakkesæt er, at man nemt kan dresse det op og ned.

Derudover er jeg også bare vild med farven, dejligt med lidt afveksling. Der er masse andre skønne sager fra deres nye party-kampagne, som jeg synes i burde tage et kig på HER. 

Vi går heldigvis en tid i møde, med en masse festlige arrangementer og dårlige undskyldninger til at købe nye friske outfits!

Freja WewerComment