201707191001314052_sbig.jpg

JOURNAL

Med billeder og tekster fra Frejas hverdagsliv, kan du følge med helt tæt på i journalen. Oplev alt fra mad og kaffebesøg til modeugens spænding her i hendes journal.

Nikoline Skaarup: "No-Makeup Makeup"

Jeg har hevet fat i min veninde Nikoline, for at få hende til at røbe sine bedste tips til det såkalde "No-Makeup Makeup Look".

Nikoline Skaarup arbejder som freelance makeup og hair artist, og er også tilknyttet makeuppen på TV2 News. Hun er uddannet frisør og makeup artist, men bruger mest sine frisør skills idag som styling på fotoskydninger/shows. Kontakt - @nikolineskaarup / nikolinebarfodskaarup@gmail.com

Hør hvad hun har på hjerte nedenfor -

 Photo: Lasse Wind, Hair and Makeup: Nikoline Skaarup 

Photo: Lasse Wind, Hair and Makeup: Nikoline Skaarup 

For at skabe mit no makeup / makeup look har jeg fem gode produkter du kan bruge.

Start med at lave din hud. Jeg bruger Estee Lauder Daywear Anti-Oxidant Beauty Benefit Cream. Den findes i tre forskellige nuancer, og giver et jævnt og sundt look. Cremen indeholder også faktor 35 i sig, som altid er god til at beskytte din hud mod solens stærke stråler. Fordel cremen jævt i hele ansigtet og sørg for at komme tæt på din hårgrænse så den blender flot ind i huden.

(Hvis du har mange urenheder eller har tendens til at være meget mørk underøjnene ville jeg blande en normal dagcreme med en concealer og bruge det som en let foundation i stedet for BB creamen, da det har en mere dækkende effekt)

Når cremen er suget ind i huden, ville jeg gå videre til mine bryn. Dine bryn er med til at give dit ansigt karakter og er derfor vigtig altid ligge en smule fokus på dem. Sørg altid for at rede dem i en flot retning så de løfter dit bryn, men også så de rammer dine øjne flot ind. An på hvor lyse dine bryn er, ville valget stå i mellem en browgel med farve eller uden. Jeg bruger tromsborgs browfix clear hvis jeg har et lidt mørkere bryn og hvis det er lysere ville jeg bruge den brune. Jeg ville ikke begynde at tegne dem op da det stadig skal være til den naturlige side. 

På øjnene ville jeg bruge browfix clear fra tromborg igen, så dine vipper stadig får noget form og bliver defineret uden masscara. 

For at huden stadig ser frisk og lækker ud, bruger jeg Living Luminizer fra RMS og dupper den forsigtigt i C form omkring øjet ( under brynet og ned på kindbenet) den giver en flot og lækker highligt, og en lille smule i øjnkrogen for at give øjet lidt mere moist og shine. Som blush bruger jeg Bronzing Pudder fra MIILD, som jeg ligger let under kindbenet, lidt på hagen og i den øverstedel af panden, men mest på kinderne.

Til læberne bruger jeg Tromsborgs Lip Balm, så dine læber er fugtet med en let shine.

Det var mit bud på en no make-up / makeup look, jeg håber I vil kunne bruge nogen af mine fif. 

Produktliste
Estee Lauder Daywear Anti-Oxidant Beauty Benefit Cream eller MAC concealer pro longwear blandet med Embryolisse
Tromborg Browfix Clear og Brown
Tromborg Lip Balm
MIILD Bronzing Pudder
RMS Living Luminizer

Freja Wewer